Karrier

Állás lehetőségek

Lelkes és odaadó munkaerőre mindig nyitottak vagyunk!

Amennyiben Ön úgy érzi, szívesen csatlakozna a Platinum Travel csapatához, jókedvű, talpraesett, önálló munkavégzésre alkalmas, személyiség, aki nem csupán a megszokott, hétfő-péntek, 9-5-ig munkarendben szeretne, tudna dolgozni, akkor kérjük küldje el fényképes önéletrajzát, néhány figyelemfelkető, eredeti sor kíséretében a management@platinumtravel.hu címre.


Területek, melyekre jelentkezéseket várunk


1. Corporate Travel Expert

Szükséges nyelvismeret: Angol felsőfok

Főbb feladatkör: Szerződéses ügyfelek kiszolgálása, repülőjegy, szállásfoglalás, autóbérlés és egyéb, földi szolgáltatások foglalása igény szerint.

Az ideális jelentkező, rendelkezik repülőjegy értékesítési tapasztalattal, magabiztos, erős angol nyelvtudással szóban és írásban, szeret és tud egy csapat egyenrangú tagjaként dolgozni, jól bírja a stresszes helyzeteket, szeret utazni, szeret emberekkel kommunikálni, munkáját egyedül is képes elvégezni.

A munka flexibilis, több idősávos, időbeosztással jár, heti 40 órás munkaidővel, de akár esti, vagy hétvégi beosztással.

Előnyt jelent további idegen nyelv magabiztos ismerete, Amadeus repülőjegy foglalási rendszer ismerete.Pénzügyi Asszisztens

Szükséges nyelvismeret: Angol

Főbb feladatkör: Számlázás ,vevő kintlévőségek figyelése, a teljesítések Excelben vezetése, a partnerektől érkező befizetések nyilvántartása, számlák és banki utalások összevezetése, banki kivonatok könyvelése, szállítói számlák teljeskörű kezelések bankszámla kivonatok naprakész ellenőrzése, kezelése, könyvelés felé való precíz, pontos, felelősség teljes elszámolás.

Az ideális jelentkező legalább középfokú pénzügyi vagy könyvelői végzettséggel rendelkezik és beszél angolul, magabiztosan tudja használni a windows office programokat, önálló, lendületes, precíz, felelősségteljesen végzi a munkáját, együttműködésre és csapatmunkára alkalmas.

Előnyt jelent ha van szakmai tapasztalata és elkötelezett a feladatai iránt. Amit mi kínálunk az egy rendezett, kiszámítható, megbízható munkakörnyezet, versenyképes bérezés, home office lehetőség, szakmai továbbképzések.

Iroda

1078 Budapest | Nefelejcs utca 51.