Filmes utaztatásProdukciós utaztatás

A Platinum Travel Solutions csapata 2010 óta foglalkozik a filmgyártás és média világának utaztatásával. Ez idő alatt több száz produkció utazásai lebonyolításának lehettünk részesei, mintegy 100 000 utazás megszervezésével. Bátran állíthatjuk, tudjuk, mire van szüksége ennek a speciális szektornak.

Kiszolgálási modellünk a filmesek időbeosztásához lett kialakítva, ami azt jelenti, hogy nem idegen számunkra az esti, hétvégi és ünnepnapi munka. Speciális üzleti feltételeket élvezünk a világ nagy légitársaságainál, hozzáférésünk van a legtöbb és legkedvezőbb filmes speciális árakhoz. Szerződéses formulánk, valamint számlázási rendszerünk pedig megfelel a jelenleg hatályos, magyarországi filmgyártó cégekre alkalmazandó jogszabályoknak.

Komplex utazási szolgáltatást nyújtunk, a tervezéstől, a lebonyolításig, a repülőjegytől, a földi szolgáltatásokon (transzferek, greeter és VIP szervízek, vonatjegyek, buszjegyek, szállásfoglalás és autóbérlés, biztosítás kötés) át a private jet-ig, vagy éppen a crew és cargo charterekig, vagy alkalmi áruszállításig.

Iroda

1078 Budapest | Nefelejcs utca 51.